StudentFORUM 2020 arrangeres i Trondheim. Hovedlokalene er i Salem menighet som ligger sentralt i sentrum, men deler av opplegget vil være i andre lokaler i nærheten. Dette gjelder for eksempel en del av fagworshopene. Informasjon om dette vil bli lagt ut i god tid.

 
 
 

PRIS

Medlem i Laget: 500,-  før 15. desember kl. 12.00 / 600,- etter 15. desember kl, 12.00

Student, ikke medlem i Laget: 650,-  før 15. desember kl. 12.00 / 750,- etter 15. desember kl, 12.00

Yrkesaktiv: 850,-  før 15. desember kl. 12.00 / 950,- etter 15. desember kl, 12.00

Earlybird-pris:
Dersom du melder deg på i løpet av oktober får du 100,- rabatt ved å bruke rabattkoden EARLYBIRD i påmeldingen.


REISE

Fly: Ta fly til Trondheim lufthavn, Værnes og buss (Værnesekspressen) til Dronningens gate. Det er ca fem minutter å gå derfra. Du kan også ta tog fra Værnes og inn til Sentrum. Avgangene er 6 minutter på hver hele time, – f.eks 09:54.

Tog: Ta tog til Trondheim S. Det er ca femten minutter å gå derfra. Herfra kan du også ta en buss til Prinsens gate som er rett i nærheten.


MAT

Lunsj og middag på lørdag er inkludert. På søndag oppfordrer vi til å finne en kafé og spise med noen du har vært på seminarspor med, men dette er frivillig. I tillegg er det en frivillig middag på fredag som hver enkelt betaler utenom. Meld deg på denne i registreringen om du ønsker å delta.


OVERNATTING

Du står selv for overnatting. Det er flere hoteller og hostel i nærheten som det er mulig å benytte seg av.

Hotell: Vi har holdt av noen rom med rabatterte priser på Comfort Hotel Park til 775,- / 975,- for enkeltrom / dobbeltrom pr. natt inkl. frokost. Når dere melder dere på vil dere få informasjon om hvordan dere kan booke disse rommene.

FORUMbnb: Vi vil prøve å finne folk i Trondheim som er aktiv i menigheter her, og som kan huse deltakere på StudentFORUM. Derom du er interessert i det kan du melde fra i registreringen. Vi kan dessverre ikke love plass til alle, men vil prøve å finne husrom for de som er interessert.